Ajankohtaista

Haemme markkinointiassistenttia

Markkinointiassistenttina toimit tiiviissä yhteistyössä markkinointiosastojemme kanssa. Osallistut levikki- ja tilauskampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen, mediamyynnin tuotteiden ja palveluiden markkinointiin sekä erilaisten tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen. Koordinoit asiakkaillemme ja omaan käyttöömme tapahtuvaa tutkimustoimintaa. Toimit lisäksi Karjalaisen johtoryhmän sihteerinä.

Odotamme sinulta

- Aktiivista otetta ja intoa tarttua uusiin asioihin
- Järjestelmällistä työskentelytapaa ja vahvaa osaamista markkinoinnissa
- Kokemusta ja osaamista sosiaalisen median ja digitaalisten kanavien hyödyntämisestä nykyaikaisessa markkinoinnissa

Tarjoamme sinulle

- Alueen johtavan mediabrändin sekä sen jatkuvasti kehittyvät tuotteet ja palvelut
- Ammattitaitoisen organisaation tuen
- Ison konsernin toimintaympäristön ja edut

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Mikko Tiainen puh. 050 349 2182. Lähetä hakemuksesi ja CV 9.2. mennessä osoitteella Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Sanomalehti Karjalainen on seitsemänä päivänä ilmestyvä, vuonna 1874 perustettu maamme kolmanneksi vanhin sanomalehti, jonka printtilehdellä on päivittäin noin 85 00 lukijaa. Karjalaisen verkkolehden viikkokävijämäärä on noin 130 00 kävijää. Karjalainen on monimediatalo, joka julkaisee Karjalaista paperi-, näköislehti-, verkko- ja mobiiliversiona. Tuotevalikoimaan kuuluu myös erilaiset erikoisjulkaisut, blogiyhteisö So-Up sekä tapahtumamarkkinointi. Sanomalehti Karjalainen Oy on osa Pohjois-Karjalan kirjapaino Oyj -konsernia.

Yli 70 prosenttia sivuston käyttäjistä pitää Karjalaisen verkkosivustoa itselleen tärkeänä.

Lähde: Karjalaisen lukijaprofiilitutkimus 2015, verkkolehti.