Ajankohtaista

Kolumni: Painomusteesta leviää glamourin tuoksu

Karjalaisen toimituspäällikkö Kari Kontkanen kirjoittaa kolumnissaan, että hienosteleva paperimyönteisyys on enemmänkin perinteisten arvojen kunnioittamista, mikä kiinnostaa myös netissä maineen luoneita yhtiöitä. Arvovaltaisen brittilehden The Timesin luokitellut ilmoitukset ovat kokeneet uudelleen tulemisen, kirjoittaa Kontkanen.

Onhan saarivaltion yläluokan snobbailusta väännetty vitsiä ja tehty lukemattomia tv-sketsejä suomalaistenkin katsottavaksi. Nyt hienostelun ylimmäksi asteeksi on kuitenkin nousemassa hiljaa huutaminen perinteisen printtilehden pikkupalstalla.

Hyvältähän tuo tällaisesta paperille tuoksahtavassa ympäristössä työskentelevästä kuulostaa. En itse näe raharikkaiden ja julkimoiden paperimyönteisyyttä pelkästään heidän omaa erinomaisuuttaan näennäisen vaatimattomalla tavalla korostavana snobbailuna. Pikemminkin siitä löytyy perinteisten arvojen kunnioittamista, mikä alkaa olla tässä sähköä tihkuvassa pikauutisten maailmassa harvinaista ylellisyyttä.

Ei olekaan ihme, että monet Googlen tai Facebookin kaltaiset digitaalisella markkinoinnilla jättimäisen liiketoimintansa rakentaneet Internet-yritykset hakevat lisäkasvua printin puolelta.

 

Lue koko Kontkasen kolumni täältä.

 

 

Yli 70 prosenttia sivuston käyttäjistä pitää Karjalaisen verkkosivustoa itselleen tärkeänä.

Lähde: Karjalaisen lukijaprofiilitutkimus 2015, verkkolehti.