Ajankohtaista

Uskottavuutta ja uusia kohderyhmiä blogiyhteistyöllä

Blogien kautta mainostaja tavoittaa tehokkaasti uusia kohderyhmiä, mutta miten lähteä liikkeelle? Blogiyhteistyö on järkevää aloittaa blogiyhteisöstä, joka tarjoaa turvalliset pelisäännöt ja ohjaa kaupallisessa yhteistyössä sekä koordinoi kampanjoita. Ylläpitäjä tuntee bloggaajat ja auttaa löytämään juuri sopivan bloggaajan. Mediayhtiö taustalla voi myös tarjota blogikampanjalle lisänäkyvyyttä omissa kanavissaan, joten huomiarvo on taattu.

So-Up on Karjalaisen perustama blogiyhteisö, jossa on tällä hetkellä mukana jo 36 bloggaajaa eri puolilta Suomea. Aihealueet vaihtelevat muodista matkailuun, ruoanlaittoon ja kilpaurheiluun. So-Up-blogisivustolla käy viikottain jopa 30 000 lukijaa ja vetovoima kasvaa koko ajan yhteisön kasvun ja kehittymisen myötä.

Kaupallisia yhteistyösisältöjä on tehty jo ensimmäisten kahden kuukauden aikana jopa 14 kappaletta eri yrittäjien kanssa. Käytännössä blogiyhteistyöt toimivat niin, että bloggaaja saa tuotteita tai palveluita kokeiltavakseen ja kirjoittaa niistä blogipostauksen, jota mainostetaan ja jaetaan sitten eri kanavissa. So-Up sivustolla julkaistaan myös display-mainontaa ja lisäksi yritys tai yhteisö voi perustaa vetovoimaiseen blogiympäristöön myös aivan oma kaupallinen bloginsa.

Kiinnostaako asiakaskokemus? Lue tästä, miten Joen Sik-Sak tavoitti blogiyhteistyön kautta aivan uuden kohderyhmän!

Innostuitko So-Up-blogiyhteistyöstä? Niin mekin. Ja kerromme mielellämme lisää!

Yli 70 prosenttia sivuston käyttäjistä pitää Karjalaisen verkkosivustoa itselleen tärkeänä.

Lähde: Karjalaisen lukijaprofiilitutkimus 2015, verkkolehti.