Ajankohtaista

Karjalainen on tärkeä tilaajilleen

Feelback Groupin tekemän tutkimuksen mukaan Karjalaisen tilaajat ovat sitoutuneita ja uskollisia lehden lukijoita. 88 prosenttia tutkimukseen vastanneista tilaajista koki Karjalaisen melko tai hyvin tärkeänä ja saman verran ilmoitti myös jatkavansa tilausta tulevaisuudessa. Tilaajia kiinnostavat erityisesti oman paikkakunnan uutiset ja asiat ja he haluavat lukea niistä sanomalehdestä. 44 prosenttia tilaajista kokee myös ilmoituksista saatavan hyödyn tärkeäksi.

Kokonaisarvosanaksi tilaajat antoivat Karjalaiselle 3,76 (asteikolla 1-5). Vastausten mukaan parhaiten Karjalaiseen liittyy seuraavat mielikuvat: tarpeeksi paikallisia juttuja, pohjoiskarjalaisten puolella, jutuista ja ilmoituksista saa tärkeää tietoa ja helposti luettava.

Tilaajista 26 prosenttia oli käyttänyt myös Karjalaisen digitaalista näköislehteä, joka kuuluu nykyisin tilaushintaan. Näköislehteä luetaan tabletilla, tietokoneella ja matkapuhelimella. Online-uutisoinnin ja vain tilaajille tarjottavan uutissisällön koettiin antavan asiakkuudelle lisäarvoa.

(Lähde: Karjalaisen tilaajatutkimus 12/2016, Feelback Group)

Yli 70 prosenttia sivuston käyttäjistä pitää Karjalaisen verkkosivustoa itselleen tärkeänä.

Lähde: Karjalaisen lukijaprofiilitutkimus 2015, verkkolehti.