Ajankohtaista

Työntekijä haussa? Ilmoita Karjalaisessa ja näy uudella Rekrytointi.com -sivustolla

Karjalaisen rekryilmoittajien palvelut kehittyivät toukokuun puolessa välissä uuden Rekrytointi.com -sivuston myötä. Rekrytointi.com-sivuston tavoitteena on saada työnhakijat ja työnantajat kohtaamaan, ja luomaan työnhakuprosessista positiivisen kokemuksen molemmille osapuolille. Uuden sivuston kehitystyössä on kiinnitetty huomiota erityisesti käyttäjäkokemukseen, muun muassa karttapohjaisten hakutoimintojen parantamiseen. Työnhakija pystyy sivustolla rajaamaan avoimia työpaikkoja esimerkiksi kodin ja työpaikan maantieteellisen etäisyyden mukaan, tai käyttäen muita edistyneitä hakutoimintoja. Sivusto on tehokkaasti hakukoneoptimoitu ja responsiivinen, mikä takaa positiivisen käyttökokemuksen eri laitteilla.

Karjalaisessa julkaistut työpaikkailmoitukset siirtyvät automaattisesti Rekrytointi.com -sivustolle, ja näkyvyys sivustolla sisältyy ilmoitushintaan. Karjalaisessa julkaistuille työpaikkailmoituksille on sivustolla oma osasto, josta työnhakija voi etsiä Pohjois-Karjalassa sijaitsevia työpaikkoja. Pohjois-Karjalan osiossa näkyvät myös muualla Suomessa sijaitsevat työpaikat, joista on ilmoitettu Karjalaisessa. Kaikki Karjalaisessa julkaistut työpaikkailmoitukset näkyvät myös sivuston valtakunnallisessa osiossa.

Tutustu sivustoon tästä!

Rekrytointi.com -palvelun tarjoaa Arena Partners Oy:n omistama LAURA Rekrytointi Oy. Karjalaista kustantava Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj omistaa Arena Partners Oy:stä 8,11%.

 

 

Yli 70 prosenttia sivuston käyttäjistä pitää Karjalaisen verkkosivustoa itselleen tärkeänä.

Lähde: Karjalaisen lukijaprofiilitutkimus 2015, verkkolehti.