Ajankohtaista

Uskottavuutta ja uusia kohderyhmiä bloggaajan avulla

Sisältömarkkinoinnin kaupalliset yhteistyöt ovat tehokkaita työkaluja niin pienten kuin suurtenkin yritysten markkinoinnissa. Sisältömarkkinoinnissa tuotteen tai palvelun kohderyhmälle tuotetaan kiinnostavaa ja hyödyllistä sisältöä, kuten käyttövinkkejä, videopätkiä ja tuotetestauksia.

Erityisesti blogiyhteistyö tarjoaa joustavia ja monipuolisia mahdollisuuksia ja blogien avulla tavoitetaan tehokkaasti uusia kohderyhmiä. Tärkeää on löytää yhteistyön muoto, joka sopii tuotteelle tai palvelulle ja istuu bloggaajan tyyliin. Bloggaajan henkilökohtainen näkemys luo uskottavuutta ja bloggaaja toimiikin ennen kaikkea mielipidevaikuttajana, jonka kautta voi saavuttaa huomioarvoa tarkkaan räätälöidyssä yleisössä.

So-Up.fi on Karjalaisen perustama blogiyhteisö, johon kuuluu jopa 40 bloggaajaa eri puolilta Suomea. Suosittuja blogipostauksien aiheita ovat esimerkiksi muoti ja kauneus, matkailu, liikunta, ruoanlaitto ja sisustus. Blogiyhteistyössa So-Up-bloggaaja tekee blogipostauksen eli tuottaa tekstin ja kuvat (joskus myös videot) asiakkaan kanssa sovitusta aiheesta, yleensä tuotteesta tai palvelusta.

Asiakas saa oikeudet sisältöön ja voi käyttää materiaalia haluamallaan tavalla esimerkiksi jakamalla sen kotisivuillaan, some-kanavissa jne. Yrityksille on tarjolla So-Up-blogiyhteisössä myös display-mainostilaa yhteisön sivuilla, jossa käy viikoittain jopa 25.000 lukijaa. Mahdollista on perustaa So-Up-yhteisöön myös yrityksen tai yhteisön oma kaupallinen yritysblogi, johon yritys voi itse tuottaa sisältöä haluamastaan aiheesta.

Joko sinä olet kokeillut blogiyhteistyön voimaa? Heräsikö kiinnostuksesi? Lisätietoja So-Up.fi-blogiyhteisöstä ja yhteistyömahdollisuuksista saat täältä tai kysymällä mediamyyjiltämme!

Yli 70 prosenttia sivuston käyttäjistä pitää Karjalaisen verkkosivustoa itselleen tärkeänä.

Lähde: Karjalaisen lukijaprofiilitutkimus 2015, verkkolehti.