Ajankohtaista

Oletko jo kokeillut kaupallista yhteistyötä blogissa?

Tarjoamme yrityksille mahdollisuutta sisältömarkkinointiin So-Up -blogiyhteisön blogeissa. Blogiyhteistyö So-Up:in bloggaajan kanssa tarkoittaa asiakkaan tuotteesta, palvelusta tai yrityksestä kertovan sisällön tuottamista So-Up:in bloggaajan toimesta. Bloggaaja tuottaa tekstin, kuvat ja/tai videot sovitusta aiheesta. Asiakas saa oikeudet sisältöön ja voi käyttää materiaalia haluamallaan tavalla. Voit siis jakaa postausta esimerkiksi kotisivuillasi ja somessa vaikka vielä kuukausien tai jopa vuosien päästä!

Blogisisällön lisäksi yritys saa näkyvyyttä display-mainonnalla www.karjalainen.fi sivustolla. Display-mainoksessa on linkki blogiin, jonka kanssa kaupallinen yhteistyö on toteutettu. Display-mainonnassa käytämme Paraati-, Jättiboksi- tai Boksibannereita. Lisäksi mainostaja saa kiinteän Boksi-bannerin (300 x 250 pix) blogiin, jonka kanssa kaupallinen yhteistyö on toteutettu. Mainostamme yhteistyöpostauksia myös sosiaalisessa mediassa blogiyhteisömme sivuilla.

So-Up kerää sivustolleen viikottain yli 20 000 kävijää ja oikean bloggaajan avulla voit saavuttaa juuri tavoittelemasi kohderyhmän. Voit kertoa tuotteestasi kohderyhmääsi vetoavalla tavalla pelkkien hintatietojen sijaan. Bloggaajat ovat mielipidevaikuttajia, jotka voivat luoda luottamusta potentiaalisten asiakkaiden ja yrityksesi välille.

Siispä heittäydy ja ideoi uutta! Blogiyhteistyöllä esittelet tuotteet ja palvelut raikkaalla tavalla.

Katso esimerkki yhteistyöpostauksesta Tiina-Marin blogista ja ota yhteyttä mediamyyntiimme kuullaksesi lisää blogiyhteistyön erilaisista mahdollisuuksista!

Yli 70 prosenttia sivuston käyttäjistä pitää Karjalaisen verkkosivustoa itselleen tärkeänä.

Lähde: Karjalaisen lukijaprofiilitutkimus 2015, verkkolehti.