Ajankohtaista

Lounaspaikka-palvelun kuvakilpailu

Nappaa annoskuva ja merkkaa siihen #karjalaisenlounaspaikka sekä lempiravintolasi Karjalaisen lounaspaikkapalvelusta #ravintolan nimi, niin osallistut kuukausittain ravintolalahjakorttien arvontaan! Seuraa myös @karjalaisen_lounaspaikka -sivua, nostamme sinne herkullisimpia lounaskuvia kilpailuun osallistuneilta. Tarkemmat kilpailun säännöt löydät alta.

1 Järjestäjä

Sanomalehti Karjalainen Oy, Kosti Aaltosentie 9, 80140 Joensuu, Suomi (jäljempänä järjestäjä)

2 Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki luonnolliset henkilöt. Alle 18-vuotiailta vaaditaan holhoojan lupa.

3 Kilpailuaika

Kilpailuaika on Instagramissa 20.8.2018–15.3.2019.

4 Palkinnon arvonta

Palkinnon voittaja arvotaan Instagramissa jokaisen kuukauden 15. päivä kaikkien kilpailuohjeistuksen mukaisesti kuvan ottaneiden kesken. Kuvaan tulee olla merkittynä #karjalaisenlounaspaikka sekä jokin ravintola Karjalaisen lounaspaikkapalvelusta (esim.#ravintolamitteli) ja kuvan on oltava julkinen. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti kommentoimalla voittajaksi valittua kuvaa, ja voittajakuva sekä kuvan lähettäjän nimi voidaan julkaista Karjalaisen lounaspaikan Instagram-sivulla. Voittajaa pyydetään ottamaan yhteyttä kilpailun järjestäjään palkinnon lunastamiseksi. Mikäli arvonnan voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, on järjestäjällä oikeus valita tilalle toinen voittaja.

Voittajien nimi voidaan myös julkaista erikseen verkkosivustolla. Kilpailuajan ulkopuolella vastaanotetut vastaukset hylätään. Järjestäjä ei ole vastuussa kilpailuajan aikana ilmenevistä viallisista internet-yhteyksistä johtuvista teknisistä käyttöhäiriöistä (esimerkiksi palvelinten toimimattomuudesta).

5 Palkinnot

Palkitsemme yhden osallistujan joka kuukausi lahjakortilla yhteen Karjalaisen lounaspaikka-palvelusta löytyvään lounasravintolaan. Voittajan tulee noutaa lahjakortti ravintolasta.

7 Kuinka osallistua kilpailuun

Instagramissa kilpailuun voi osallistua julkaisemalla kuvan Karjalaisen lounaspaikka-palveluun kuuluvasta ravintolasta tai lounaasta ja merkitsemällä sen #karjalaisenlounaspaikka sekä lounaspaikkapalveluun kuuluvan ravintolan nimen #ravintolan nimi. Kilpailuun voi osallistua useammalla kuvalla. Sanomalehti Karjalainen voi jakaa tai julkaista lounaspaikkapalvelun Instagram-tilillään kuvakilpailuun lähetettyjä kuvia.

8 Ei ostopakkoa

Kilpailuun osallistumiselle ei ole ostopakkoa.

9 Facebookin ja Instagramin osallisuus

Tämä kampanja ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin. Voittajan tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

10 Palkintoa koskevat ehdot

Palkintoa ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin tai rahaan.
Mahdollisten haittojen ilmetessä järjestäjä varaa oikeuden tehdä muutoksia. Voittaja on vastuussa kaikista ylimääräisistä kustannuksista, jotka koituvat palkinnon vastaanottamisesta, ja kaikista muista palkintoon liittyvistä kuluista, joita ei ole mainittu kohdassa 5.

11 Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuuvelvollisuus kilpailun osallistujia kohtaan ei voi ylittää virallisissa säännöissä mainitun palkinnon määrää tai summaa. Kilpailun voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän kaikesta vastuuvelvollisuudesta, joka voi koitua tai jonka väitetään koituvan kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta.

12 Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Järjestäjällä on oikeus muuttaa sääntöjä kilpailun aikana. Kilpailijat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän kilpailua koskevia päätöksiä. Kilpailun sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan kilpailuun mahdollisesti liittyvien Sanomalehti Karjalaisesta riippumattomien palvelujen, kuten Facebookin ja Instagramin käyttöehtoja.

Yli 70 prosenttia sivuston käyttäjistä pitää Karjalaisen verkkosivustoa itselleen tärkeänä.

Lähde: Karjalaisen lukijaprofiilitutkimus 2015, verkkolehti.