Ajankohtaista

Karjalaisen sovellus uudistui!

Karjalainen julkaisi uuden sovelluksen, jossa erityisesti näköislehti on entistä monipuolisempi ja helppolukuisempi. Näköislehden artikkelit voi avata nyt luettavaksi yksittäin koko ruudun kokoiseksi. Tuorein näköislehti ilmestyy verkkoon päivittäin jo varhain aamuyöllä.

Uusimmat uutiset ilmestyvät sovellukseen aina vuorokauden ympäri. Jos sallit sovellusta ladattaessa ilmoitukset, saat laitteeseesi tietoja uutisista myös push-viesteinä.

Sovelluksen voit ladata puhelimeen tai tablettiin veloituksetta sovelluskaupasta. Asennuksen onnistumisen varmistamiseksi, kannattaa vanha Karjalainen-sovellus ensin poistaa painamalla sen kuvaketta pitkään pohjassa ja valitsemalla sitten "poista asennus". iPhonen tai iPadin käyttäjät saavat sovelluksen App Storesta ja Android-puhelimen käyttäjät Google Play -kaupasta.

Uudessa sovelluksessa on saatavilla myös uusia, tehokkaita mainospaikkoja. Muun muassa koko näytön kokoinen mainospaikka näköislehdessä, joka näkyy niin mobiilissa kuin selainversiossakin. Hinta 490 €/sivu/viikko + alv. Kysy paikoista lisää mediamyyjiltämme!

 

Yli 70 prosenttia sivuston käyttäjistä pitää Karjalaisen verkkosivustoa itselleen tärkeänä.

Lähde: Karjalaisen lukijaprofiilitutkimus 2015, verkkolehti.