Ajankohtaista

Vinkkejä markkinointiin juuri nyt!

Koronan koetellessa markkinointiviestinnällä on nyt iso rooli. Muutoksia joudutaan miettimään sekä tekemään nyt isolla kädellä. Me Karjalaisessa haluamme auttaa maakuntamme yrityksiä, mietitään yhdessä ratkaisua kriisin keskellä ja myös sen jälkeen. Tässä muutamia vinkkejä mainostajalle. Yhdessä tästä selvitään!

1. Hyödynnä sähköisiä kanavia  

Onko sinulla verkkokauppa tai voitko hoitaa tuotteiden kuljetuksen/palveluiden tarjoamisen hyödyntäen lisäpalveluita? Tai pystytkö tarjoamaan itse esimerkiksi haku- tai kuljetuspalvelua? Verkkosivujen lukijamäärien kasvaessa, nyt on oiva aika keskittää mainonta verkkoon!

2. Hyödynnä paikallisradiota

Mainosta luotettavasti paikallisradiossa! Tarjoatko vaihtoehtoisia ratkaisuja tai teetkö muutoksia yritystoimintaan? Kuuntelijamäärien kasvaessa pienikin panostus riittää, Iskelmä Rexin avulla tavoitat maakuntasi asukkaat!

3. Hyödynnä aika suunnitteluun

Onko sinulla uusia ideoita, joita et ole aiemmin ehtinyt toteuttamaan? Oletko miettinyt verkkokauppaa tai uusia verkkosivuja? Hyödynnä nyt vapautuva aika uuden suunnitteluun.

4. Muista markkinoida

Nyt tänä aikana on erityisen tärkeää olla kuluttajien mielessä ja mainostusta ei kannata kokonaan lopettaa. Uudet toimijat hakevat vaikuttavuutta nyt, kun muut heikentävät näkyvyyttään. Kiinnitä huomiota mainoksen sisältöön ja mieti toimintaasi, voisiko esimerkiksi tilapäisellä alennuksella vaikuttaa kuluttajan ostopäätökseen?


 

Yli 70 prosenttia sivuston käyttäjistä pitää Karjalaisen verkkosivustoa itselleen tärkeänä.

Lähde: Karjalaisen lukijaprofiilitutkimus 2015, verkkolehti.