Ajankohtaista

Nyt uutuutena livelähetykset Karjalaisen verkkosivuilla!


Onko yritykselläsi tulossa tapahtuma, tiedotustilaisuus tai vaikkapa seminaari, jonka haluaisitte koko maakunnan nähtäväksi? Voit nyt ostaa livelähetyksen tapahtumalle Karjalaisen verkkosivuilla. Livelähetys on katsottavissa maksutta suorana lähetyksenä ja tallenteena vähintään kuukauden ajan verkossa kaikille, myös heille, jotka eivät vielä ole Karjalaisen tilaajia. Lähetykselle muodostetaan helppo verkko-osoite, jota yritys voi jakaa eri kanavissaan. Lähetyspäivänä lähetys nostetaan Karjalainen.fi-etusivulle uutisvirtaan. Pakettiin kuuluu myös näkyvyyttä sekä printtilehdessä että verkkosivuilla, jotta lähetyksenne saa mahdollisimman paljon katsojia!

Livelähetys-paketti sisältää:

-Tapahtuman ammattitaitoisen kuvauksen tapahtumapaikalla

-Striimauksen tapahtumasta livenä Karjalaisen verkkosivuilla, sekä myöhemmin katsottavana tallenteena

-Paraatibannerin (desktop 980x400 ja mobiili 300x300) 5 päiväksi Karjalaisen verkkosivuille

-99x134 mm mainoksen lähetyksestä printtilehdessämme

-Lähetykselle muodostettu uniikki verkko-osoite esim. karjalainen.fi/seminaari

-Tapahtuman kesto max 1h, laajemmat tapahtumakokonaisuudet hinnoitellaan erikseen. Mainokset valmistetaan Karjalaisen visuaalisessa toimituksessa, eikä valmistuksesta tule asiakkaalle lisäkustannuksia.

Nyt tutustumistarjoushintaan, vain 1490 €!

Livelähetys on mainio tapa järjestää asiakkaillesi tapahtuma turvallisesti poikkeustilanteessa ja tuoda iloa asiakkaiden päivään! Karjalainen.fi-verkkosivustolla vierailee viikoittain lähes 160 000 eri käyttäjää. Kysy lisää mediamyynnistämme ja sovitaan teille sopiva tapahtumapaketti 010 230 8050 tai  Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Yli 70 prosenttia sivuston käyttäjistä pitää Karjalaisen verkkosivustoa itselleen tärkeänä.

Lähde: Karjalaisen lukijaprofiilitutkimus 2015, verkkolehti.