Ajankohtaista

Osta ilmoitus lehteen helposti verkossa!

Verkkokauppaan >>>

Voit nyt ostaa Karjalaisen painettuun lehteen ilmoituksia helposti ja edullisesti verkossa. Verkossa myytävissä on 99x70 mm ilmoituskoko luetuimmilla uutissivuillamme. Tämä mainospaikka on kätevä tapa antaa maakunnan asiakkaille vinkkejä joululahjaostoksille tai kertoa liikkeen joulun ajan aukioloajoista. Voit myös jättää näppärän joulutervehdyksen asiakkaillesi ja yhteistyökumppaneillesi. Neljä helppoa askelta valmiiseen ilmoitukseen:

1. Lisää ilmoitukseen haluamasi kuva ja rajaa se sopivaksi. Kuva voi olla esimerkiksi tuote tai yrityksen logo.

2. Kirjoita ilmoitukseen haluamasi teksti ja yrityksesi yhteystiedot asiakkaille.

3. Valitse julkaisupäivä ja hyväksi esikatselussa näkyvä valmis julkaisu.

4. Maksa julkaisu verkossa samantien! Tutustumishinta julkaisulle vain 300 € (sisältää arvonlisäveron) kampanjakoodilla: 100. Syötä koodi maksuvaiheessa.

Maksu vain verkkopankilla. Kuva noin 40 % ja teksti noin 60 % pinta-alasta. Muutoksista voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme 010 230 8060 (arkisin 9-16). Ohjevideon ilmoituksen tekoon löydät täältä.

Verkkokauppaan >>>

Oletko kiinnostunut lehden muista mainospaikoista, radio- tai verkkomainonnasta? Ota yhteyttä mediamyyntiimme Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai soita 010 230 8050.

Media

Yli 70 prosenttia sivuston käyttäjistä pitää Karjalaisen verkkosivustoa itselleen tärkeänä.

Lähde: Karjalaisen lukijaprofiilitutkimus 2015, verkkolehti.