Ajankohtaista

Osallistu VASTUULLISESTI YHDESSÄ -mainoskampanjaamme!

Arvoisa yhteistyökumppanimme, hyvää ja menestyksekästä alkanutta uutta vuotta!

Vastuullisuus on yksi tärkeimmistä ja alati entistäkin tärkeämmäksi nousevista arvoista, jota korostetaan moninaisissa yhteyksissä. Koronapandemian aikana jokaisen yksilön vastuullinen käytös on noussut arvoonsa, mutta erityisesti ja koronaviruksesta riippumatta vastuullisuuden vaade kohdistuu yrityksiin ja yhteisöihin.

Moni teistä varmasti havaitsi Karjalaisen tämänvuotisen vastuullisuuskampanjan, josta kerroimme omassa mainoksessamme etusivullamme 2.1. Ryhdyimme painamaan vuoden alusta alkaen niin Karjalaista kuin muitakin konsernimme kustantamia sanomalehtiä hiilineutraalisti, koska näemme tämän ympäristövastuun kantamisen olevan kuluttajille alati yhä tärkeämpi arvo ja samalla meille itsellemme myös tärkeä kilpailukykytekijä.

Tämä oma mainoksemme oli lähtölaukaus, jolla haluamme haastaa Sinut ja yrityksesi/yhteisösi VASTUULLISESTI YHDESSÄ -mainoskampanjaamme.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuista ja edullista mahdollisuutta korostaa samalla tavoin näyttävästi etusivullamme yrityksesi/yhteisösi vastuullisuutta kuin me sanomalehtenä ja myös painotalona itse teimme. Merkitsemme nämä etusivun vastuullisuusmainokset ”Vastuullisesti yhdessä” -leimalla ja Karjalaisen logolla vahvistaaksemme tämän yhteisen arvomme ­– samaan tapaan kuin taannoisessa ”Maakunnan kehittäjä” -mainoskampanjassa

Vastuullisuus ei tarkoita yksinomaan ympäristövastuuta. Se on yhtä hyvin kotimaisuutta, maakunnallisuutta ja paikallisuutta. Se on tarjottuja työpaikkoja ja maksettuja veroja. Vastuullisuus on myös omasta henkilöstöstä huolehtimista ja asiakkaiden kokonaisvaltaista palvelua. Se on kuluttajien tarvitsemien ja kaipaamien tuotteiden, palvelujen, tapahtumien ja elämysten tarjoamista. Yritysten ja yhteisöjen yhteiskuntavastuulla tarkoitetaan liian usein jotakin muuta kuin yrityksen/yhteisön ydintoimintaa, vaikka vastuullisuuden nimenomaan kuuluu olla keskeinen osa ydintoimintaamme.

Voimme ideoida näitä juuri sinun yrityksesi/yhteisösi vastuullisuusteemoja yhdessä. Tämä palvelu kuuluu meidän asiakasvastuullisuuteemme.

Jos kiinnostuit tästä mahdollisuudesta liittyä tällä yhteisellä kampanjallamme vastuullisuuttaan esiin tuovien pohjoiskarjalaisten toimijoiden joukkoon, ethän epäröi ottaa meihin yhteyttä.

 

Pasi Koivumaa                                                    Seija Voutilainen

päätoimittaja                                                      mediamyynnin myyntipäällikkö

 

Merkitsemme etusivun vastuullisuusmainokset "Vastuullisesti yhdessä" -leimalla ja Karjalaisen logolla. Tuo esiin oman yrityksesi vastuullisuusarvot. Ota yhteyttä mediamyyntiimme p. 010 230 8050 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Alla esimerkki Karjalaisen Vastuullisuus-etusivusta.

Yli 70 prosenttia sivuston käyttäjistä pitää Karjalaisen verkkosivustoa itselleen tärkeänä.

Lähde: Karjalaisen lukijaprofiilitutkimus 2015, verkkolehti.