Onko haaveissasi uusi työpaikka, työpaikan tai alan vaihtaminen, yrittäjyys tai kenties opiskelupaikka?

 

Suuren suosion saavuttanut rekrytointi- ja koulutustapahtuma järjestetään tänä vuonna Joensuu Areenassa to 21.9. klo 10-17!

 

REKRY 2023 -tapahtuma antaa mahdollisuuden tutustua työnantajiin ja inspiroitua uusista mahdollisuuksista. Saat myös vinkkejä työnhakuun, yrittäjyyteen, koulutukseen ja työelämään. Tapahtuman ohjelmalavalla on tietoiskuja ja puhujia koko tapahtuman ajan.

 

Pääpuhujana tapahtumassa on Arman Alizad.

 

Tapahtuma on maksuton. Tervetuloa löytämään työ- ja koulutusmahdollisuuksia!

 

Päälavan ohjelma:
10.15 Arman Alizad

Rohkeus, periksiantamattomuus ja uskallus heittäytyä.

12.00 Riveria

Vahvaa, sydämellistä ja mutkatonta osaamista. Henkilöstö- ja viestintäjohtaja Teemu Kokko.

13.00 Itä-Suomen yliopisto

Itä-Suomen yliopiston avoin yliopisto - kaikille avoin, tiesi osaamisen päivittämiseen tai tutkintoon. Opinto-ohjaaja Tiina Juurela, Itä-Suomen yliopisto, avoin yliopisto.

13.30 Pohjois-Karjalan TE-toimisto

TE-toimiston palveluita Pohjois-Karjalassa. Palvelujohtaja (yritys- ja yhteiset palvelut) Henri Kokko ja asiantuntija Christa Kettunen.

14.00 Joensuun kaupunki

Pure freestyle-rap show. Pure on joensuulainen räpin Suomen mestari. Esityksessä räpätään improvisoidusti yleisön antamista aiheista. Kotikaupunkia esityksessä ei unohdeta. Lisäksi Pure esittää omaa tuotantoaan, josta välittyy artistin positiivinen sanoma, huumori ja energisyys taitavasti riimitellen. 

14.30 Mika Törrö

Kaikilla on mahdollisuus muutokseen. Aleksi Halen haastattelee.

15.15 Karelia-ammattikorkeakoulu

Löydä oppimisen ilo Karelia-ammattikorkeakoulussa. Jatkuvan oppimisen päällikkö Pälvi Malinen ja palveluliiketoiminnan päällikkö Harri Mikkonen.

 

 

Tapahtuman pääyhteistyökumppaneina Riveria, Itä-Suomen yliopisto, TE-palvelut ja Joensuun kaupunki.

 

Rekry, Työelämä & Koulutus -tapahtumia on järjestetty aiemmin Jyväskylässä, Kuopiossa, Kouvolassa ja Järvenpäässä. Tapahtumat ovat olleet onnistuneita ja suosittuja, joten kiertue laajenee nyt ensimmäistä kertaa Joensuuhun.