Menestystarinoita

Power: Vuosisadan lanseeraus

Joensuun Powerin avajaiset olivat maanantaina 20. toukokuuta. Joensuun Powerin avajaiset olivat maanantaina 20. toukokuuta.

Elektroniikkaketju Power on kasvattanut myyntiään mainostamalla suomalaisissa sanomalehdissä. Powerin tehokas mainosliite on tuttu myös Karjalaisen lukijoille.

Power teki vuosisadan lanseerauksen myymäläketjun rantautuessa Suomeen keväällä 2016. Kun ensimmäinen myymälä avattiin Tammistossa toukokuussa, oven takana odotti tuhansien ihmisten jono. Sen jälkeen tahti vain parani. Power avasi 3 viikossa 24 liikettä. Joensuun myymälä avattiin maanantaina 30. touokuuta. Tuolloin ensimmäiset jonottajat saapuivat Joensuun Powerin ovelle jo aamuneljältä.

Ketju saavutti 100 miljoonan myynnin ennätysajassa, sadassa päivässä. Se taitaa olla Suomen ennätys. Tärkeä osa Powerin lanseerauskampanjaa oli mainostaminen Kärkimedian kautta Karjalaisessa ja muissa suomalaisissa sanomalehdissä.

- Kärkimedialla on markkinoinnissamme erittäin tärkeä rooli. Käytämme Kärkimediaa, koska haluamme tehdä kauppaa. Kampanja Kärkimediassa näkyy myynnissä saman tien. Mediaympäristö on luotettu ja mainonta koetaan tärkeäksi osaksi sisältöä. Kärkimedia tavoittaa parhaiten kohderyhmämme, ostohaluiset suomalaiset. Sanomalehtiä tarvitaan kun halutaan saada aikaan tällaisia tuloksia, kertoo Powerin kaupallinen johtaja Ville Honkanen.

Yli 70 prosenttia sivuston käyttäjistä pitää Karjalaisen verkkosivustoa itselleen tärkeänä.

Lähde: Karjalaisen lukijaprofiilitutkimus 2015, verkkolehti.