Menestystarinoita

Blogiyhteistyö toi uuden asiakasryhmän

So-Up-blogiyhteisö aloitti toimintansa vuoden 2016 loppupuolella. Mediamyynnin asiakkaille blogiyhteisö tarjoaa mielenkiintoisen mahdollisuuden tavoittaa uusia kohderyhmiä perinteisen paperilehden lukijoiden lisäksi - ajasta ja paikasta riippumatta. Kaupallisia yhteistyösisältöjä on tehty jo useita erilaisten tuotteita ja palveluita tarjoavien yritysten kanssa.

Joen Sik Sakin yrittäjä Veijo Heiskanen on innoissaan jo nyt yrityksensä blogissa saamasta huomiosta. Kun Kuusimäen Nina Karjalaisen mediamyynnistä pyysi häntä mukaan Elinan Virkkasin-blogiin, Heiskanen oli heti valmis.

- Aina pitää uutta kokeilla. Asiakaskunnan laajentamisen mahdollisuus houkutti So-Up-blogiyhteistyössä, Veijo Heiskanen sanoo. Heiskanen huomasi aika pian, että kaupan ovi alkoi käydä uuteen malliin.

- Meillä alkoi käydä asiakkaina ykskaks yllättäen nuoria äitejä. Se oli yksi näistä positiivisista vaikutuksista.

So-Up-blogiyhteisö vei samalla Joen Sik-Sakin ensimmäistä kertaa sosiaalisen median maailmaan.

- Emme ole edes Facebookissa. Tämä on nyt meidän kohdallamme erilaista markkinointia. Hyvää tässä on sekin, että tämä blogiyhteisö on Karjalaisen ja sen näkyvyys on taattu netissä. Lisäksi blogiyhteistyössä syntynyt sisältö näkyy siellä pitkään, Veijo Heiskanen kehuu.

Käytännössä blogiyhteistyöt toimivat yleensä niin, että bloggaaja saa tuotteita tai palveluita kokeiltavakseen ja kirjoittaa niistä blogipostauksen, jota mainostetaan ja jaetaan sitten eri kanavissa. So-Up-sivustolla julkaistaan myös display-mainontaa ja lisäksi yrityksillä ja yhteisöillä on mahdollisuus perustaa vetovoimaiseen blogiympäristöön myös aivan oma kaupallinen bloginsa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Karjalaisen mediamyyntiin, niin kerromme lisää!

Yli 70 prosenttia sivuston käyttäjistä pitää Karjalaisen verkkosivustoa itselleen tärkeänä.

Lähde: Karjalaisen lukijaprofiilitutkimus 2015, verkkolehti.