Menestystarinoita

Mainoksesta herännyt mielenkiinto ilahdutti

JL-Rakentajat Oy toteutti maaliskuussa asunto- ja työmaaesittelyä sisältävää mainontaa Karjalaisen takasivulla, jonka tukena toimi verkkolehden lukijoille suunnattu verkkobanneri. Mainoksessa tuotiin esille Joensuun Pielisjoen rannassa sijaitsevia "Kummeli" ja "Majakka" -nimisiä kohteita.

- Ovi kävi tiuhaan tahtiin ja ihmisten mielenkiinto ilmeni lisääntyneiden puheluiden ja sähköpostien määränä jopa työajan jälkeenkin, kertoo toistakymmentä vuotta alalla toiminut asuntomyyjä Merja Kokkonen JL-Rakentajat Oy:stä.

Jo vuosia Karjalaisessa mainostaneet JL-Rakentajat ovat olleet hyvin tyytyväisiä saamiinsa tuloksiin. Kokkosen mukaan aikaisemman menestyksen myötä tällä kertaa ei ollut tarvetta mainostaa muualla kuin Karjalaisessa.

Mainoksen fyysisellä paikalla, sisällön kokonaisuudella ja kuvien laadulla oli Kokkosen mukaan merkitystä onnistuvuuteen. Esittelypäivänä paikalle saapui paljon ostovoimaisia keski-ikäisiä ihmisiä.

- Erityisen miellyttävää on ollut se, että yhteistyö ja kommunikointi Karjalaisen mediamyynnin kanssa on aina osoittautunut helpoksi ja mutkattomaksi, kehuu Kokkonen.

- Karjalainen oli markkinointivälineenä onnistunut valinta ja tulemme varmasti tarpeen vaatiessa mainostamaan jatkossakin, iloitsee Kokkonen.

Yli 70 prosenttia sivuston käyttäjistä pitää Karjalaisen verkkosivustoa itselleen tärkeänä.

Lähde: Karjalaisen lukijaprofiilitutkimus 2015, verkkolehti.