Menestystarinoita

Maanrakennusalaa tutuksi verkkoadvertoriaalin avulla

Tavoite

Itä-Suomen Konepalvelu Oy:n tavoitteena oli tuoda esiin yrityksen monipuolisia maanrakennuspalveluita, ammattiosaamista sekä laadukasta kädenjälkeä.

Toteutus

Uutisenoloisen mainoksen, eli verkkoadvertoriaalin, toteutus, ajankohta ja sisältö räätälöitiin yhdessä Itä-Suomen Konepalvelu Oy:n yrittäjän, Karjalaisen mediamyyjän sekä P-K:n Ilmoitusvalmistuksen graafisen suunnittelijan kanssa. Asiakasta kiehtoi ajatus siitä, että mainos sulautuisi uutisvirran joukkoon, miellyttäen lukijoiden silmää enemmän ja samalla tavoittaen suuremman määrän ihmisiä. Toimialan ollessa suhteellisen laaja, asiakas koki uutisenoloisen mainoksen avautuvan ihmisille paremmin kuvien elävöittäessä kokonaisuutta. Mainoksen julkaisuajankohtaa pohdittiin kevään edetessä, jonka asiakas loppukädessä päätti maaliskuun lopulle.

Näkyvyys

Verkkoadvertoriaali julkaistiin karjalainen.fi -sivustolla, josta se on nähtävillä vielä jälkikäteenkin. Mainoksen ajankohta ja tarkkaan räätälöity jutunomainen sisältö osuivat otolliseen aikaan, sillä se oli kerännyt huomattavan korkean määrän klikkauksia viikon aikana.

Asiakkaan palaute

- Asiakkailtamme ja palavereissa on tullut esiin kommentteja, että mainos oli huomattu ja sitä pidettiin hyvänä juttuna, kiteyttää yrittäjä Pasi Judin Itä-Suomen Konepalvelu Oy:stä.

Yhteistyötä maakuntalehden mediamyynnin kanssa on ylläpidetty ja tarkoitus jatkaa tulevaisuudessakin. Pasi Judin suosittelee mainosmuotoa aloille, joiden toimiala on laaja tai haasteellinen sisällyttää, vaikka verkkobannerin mainosmuotoon.

Kankaasta nousee neljän hehtaarin liike- ja teollisuuskeskus

Kiinnostuitko natiivimainonnasta? Lue lisää Karjalaisen natiivimainonnan mahdollisuuksista.

Yli 70 prosenttia sivuston käyttäjistä pitää Karjalaisen verkkosivustoa itselleen tärkeänä.

Lähde: Karjalaisen lukijaprofiilitutkimus 2015, verkkolehti.