Rekry, työelämä & koulutus 2023 -tapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa Joensuussa torstaina 21.9.2023 Joensuu areenassa.

Tavoita uutta uraa tai yrittäjyyttä harkitsevat. Löydä parhaat osaajat ja sesonkityöntekijät. Näy tuleville opiskelijoille ja alaa vaihtaville ammattilaisille.

Tapahtuma kokoaa yhteen rekrytoivat yritykset ja oppilaitokset. Tapahtuman ohjelmalavalla on tietoiskuja ja puhujia koko tapahtuman ajan. Tapahtuman pääyhteistyökumppanina mm. Riveria.

Tapahtuma on suunnattu avoimista työ-, harjoittelu- ja opiskelupaikoista kiinnostuneille.

Rekry, Työelämä & Koulutus -tapahtumia on järjestetty aiemmin Jyväskylässä, Kuopiossa, Kouvolassa ja Järvenpäässä. Tapahtumat ovat olleet onnistuneita ja suosittuja, joten kiertue laajenee nyt ensimmäistä kertaa Joensuuhun.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Tule näytteilleasettajaksi

Yrityksille uusi tapahtuma tarjoaa tehokkaan tilaisuuden rekrytoida osaavaa työvoimaa yhtaikaisesti sekä messuilla kasvotusten että markkinoinnilla eri kanavissa.

Lähde mukaan näytteilleasettajaksi, kun haluat:

  • Tavoittaa uutta uraa tai yrittäjyyttä harkitsevat
  • Löytää parhaat osaajat ja sesonkityöntekijät
  • Näkyä tuleville opiskelijoille ja alaa vaihtaville ammattilaisille

Näytteilleasettajaksi avaimet käteen -periaatteella

Osallistuminen messuille on tehty näytteilleasettajille helpoksi: valitse yrityksenne tarpeeseen ja budjettiin sopiva messuosasto ja markkinointipaketti neljästä eri vaihtoehdosta (S-XL) ja tule paikalle. 

Tutustu messupaketteihin

Kysy lisää ja pyydä tarjous!