Koilis Asemat Oy:n Janne Liski sai Joensuun Rauhankadun Shell -aseman myyntitapahtuman markkinoinnin onnistumaan lyhyellä varoitusajalla Karjalaisen verkkomainonnan sekä Radio Rexin mainoskampanjan avulla.

 

Janne Liski, mistä tarve verkko- ja radiokampanjalle lähti?

Olimme panostaneet satoja euroja erittäin tärkeän ja ison myyntitapahtuman markkinointiin, jolloin kampanjoimme pesuja kolme yhden hinnalla. Sosiaalisen median bitti meni poikittain eikä markkinointimme mennyt läpi ollenkaan. Kymmeneltä tapahtumapäivän aamuna soitin Karjalaisen mediamyyntiin ja kahdeltatoista materiaalit olivat jo pyörimässä verkossa ja radiossa. Siihen ei mennyt siis kuin kaksi tuntia, että olimme sopineet kampanjan yksityiskohdista ja aineistot valmistuivat.

 

Millaisia tuloksia saitte kampanjasta?

Mittelemme valtakunnallisessa kilpailussa, jossa ovat mukana kaikki vastaavan kokoiset Suomen Shell -asemat, ja olimme aivan kärkimittelöissä. Kampanja onnistui erittäin hyvin ja myyntimme oli maan parhaimmistoa.

 

Terveisesi muille mainostajille:

Tilanteessa, jossa vaadittiin nopeaa reagointia, saimme erittäin nopeaa ja henkilökohtaista palvelua. Karjalaisen verkkokampanja sekä Radio Rexillä soineet mainokset vastasivat tarpeeseemme loistavasti. Voin todellakin suositella Karjalaista.

 

Ota yhteyttä ja varaa mainoskampanjasi >>