Karjalainen Syke on kaupunkilaiseen elämänrytmiin sopiva, eloisa ja rempseä uusi radiokanava, joka soittaa poppia ja rokkia 90-luvulta tähän päivään. Sykkeen uutiset toimittaa Sanomalehti Karjalainen.

Sykkeen pääkohderyhmä on 40-60-vuotiaat aktiivista elämää viettävät pohjoiskarjalaiset, joiden kiinnostuksen kohteisiin kuuluvat muun muassa paikalliset tapahtumat, ilmiöt, uutiset ja ajanviete. Karjalainen Syke on kuuntelijan seurana aamusta iltaan ja lupaa tuoda päivään positiivista energiaa. Lähetyksissä käydään läpi päivän polttavimpia puheenaiheita sekä uutisia, jotka koskevat pohjoiskarjalaisten elämää.

Karjalainen Syke kuuluu samoilla taajuuksilla kuin Radio Rex aiemmin ja näin ollen Radio Rex jää pois kanavavalikoimasta. Uudella kanavalla kuullaan niin tuttuja kuin myös uusia ääniä juonnoissa. Kuuluvuus kattaa koko maakunnan ja nettiradio osoitteessa radioplayer.fi mahdollistaa kuuntelun missä päin maailmaa tahansa!

Karjalaisen vahvan brändin myötä odotamme tavoittavamme maakunnan asukkaat entistäkin kattavammin. Uuden radiokanavan aloitukseen panostetaan niin sisällön kuin markkinoinninkin osalta, joten myös mainostajan kannattaa kuulua kanavalla heti alusta alkaen.

Kysy myyjiltämme edullista radiomainostarjousta ja hyödynnä uuden kanavan noste.

Meillä on kuuntelijoillemme tärkeä lupaus: Karjalainen Syke kuulostaa hyvältä.