Arvoisa yritysasiakkaamme,

Haluamme tiedottaa, että 1.10.2024 alkaen lehtemme ilmoituspaikat ja hinnastot muuttuvat. Ne tulevat vastaamaan Mediakonserni Keskisuomalaisen ilmoituspaikkoja ja mediahinnastoa. Uudistus helpottaa asiakkaidemme ostamista ja tarjoaa entistä paremmat mahdollisuudet saavuttaa tavoitteensa.

Tämän lisäksi haluamme huomauttaa, että 1.10.2024 voimaan tulevat myös Mediakonserni Keskisuomalaisen yritysasiakkaiden myyntiehdot. Ne ovat luettavissa Keskisuomalaisen nettisivuilla osoitteessa: https://keskisuomalainen.com/myyntiehdot-yritysasiakkaille/.

Digikanaviemme rakenteelliset uudistukset sekä uudet hinnastot tulevat voimaan 15.10.2024. Tämä tarkoittaa, että digitaalisten palvelujemme mainospaikat ja hinnoittelu muuttuvat vastaamaan Mediakonserni Keskisuomalaisen mainospaikkoja ja hinnastoja.

Olemme sitoutuneet palvelemaan asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja nämä muutokset ovat osa jatkuvaa kehitystyötä. Toivomme, että ne tukevat liiketoimintaanne ja auttavat saavuttamaan tavoitteenne.

Mikäli teillä on kysyttävää tulevista muutoksista, olette tervetulleita ottamaan yhteyttä mediamyyntiimme.

Kiitos yhteistyöstä ja luottamuksesta meihin.