Rekry, työelämä & koulutus 2024 -tapahtuma järjestetään jo toista kertaa Joensuussa torstaina 26.9.2024 Joensuu areenassa.

Tavoita uutta uraa tai yrittäjyyttä harkitsevat. Löydä parhaat osaajat ja sesonkityöntekijät. Näy tuleville opiskelijoille ja alaa vaihtaville ammattilaisille.

Tapahtuma kokoaa yhteen rekrytoivat yritykset ja oppilaitokset. Tapahtuman ohjelmalavalla on tietoiskuja ja puhujia koko tapahtuman ajan. Tapahtuman pääyhteistyökumppaneina Riveria, Itä-Suomen yliopisto, Joensuun kaupunki ja Karelia ammattikorkeakoulu.

Tapahtuma on suunnattu avoimista työ-, harjoittelu- ja opiskelupaikoista kiinnostuneille.

Rekry, Työelämä & Koulutus -tapahtumia on järjestetty aiemmin myös Jyväskylässä, Kuopiossa, Lappeenrannassa, Kotkassa, Kouvolassa ja Järvenpäässä. Tapahtumat ovat olleet onnistuneita ja suosittuja. Viime vuonna Joensuussa saavutettiin tavoitteeksi asetettu 3 000 kävijän määrä ja palaute näytteilleasettajilta oli kiitettävää.

Pääpuhujana tänä vuonna on Mikko ’Peltsi’ Peltonen. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Tule näytteilleasettajaksi!

Yrityksille uusi tapahtuma tarjoaa tehokkaan tilaisuuden rekrytoida osaavaa työvoimaa yhtaikaisesti sekä messuilla kasvotusten että markkinoinnilla eri kanavissa.

Lähde mukaan näytteilleasettajaksi, kun haluat:

  • Tavoittaa uutta uraa tai yrittäjyyttä harkitsevat
  • Löytää parhaat osaajat ja sesonkityöntekijät
  • Näkyä tuleville opiskelijoille ja alaa vaihtaville ammattilaisille

Näytteilleasettajaksi avaimet käteen -periaatteella

Osallistuminen messuille on tehty näytteilleasettajille helpoksi: valitse yrityksenne tarpeeseen ja budjettiin sopiva messuosasto ja markkinointipaketti neljästä eri vaihtoehdosta (S-XL) ja tule paikalle. 

Tutustu messupaketteihin

https://rekryjatyoelama.fi/joensuu/

Kysy lisää ja pyydä tarjous!